Model One € 179

FM-ontvangst / AM-ontvangst / AUX-ingang

Model One

Met een tuner die ook de zwakste zenders ontvangt en een handgemaakte houten behuizing - die overigens niet alleen zorgt voor een geweldige look maar ook voor een geweldige akoestiek - is de Model One nog altijd de ideale tafelradio.

Kies een kleur
Gratis verzending
Op alle bestellingen boven €99,-
Snelle levering
Voor 13.00 uur besteld, volgende dag in huis
30 dagen gratis uitproberen
Niet goed? Geld terug.
2 jaar garantie
Koop zonder risico.

Over het product

De Tivoli Audio Model One AM/FM-tafelradio werd omschreven als "De best klinkende tafelradio die ooit is gemaakt," - MSNBC met "Het soort kamervullend geluid dat vele andere radio's zeggen te hebben, maar vaak niet kunnen bieden." - Forbes

Met een tuner die ook de zwakste zenders ontvangt en een handgemaakte houten behuizing - die overigens niet alleen zorgt voor een geweldige look maar ook voor een geweldige akoestiek - is de Model One nog altijd de ideale tafelradio. Het typerend "warme" geluid van de Model One wordt verzorgt door een 7,6 cm langeslag luidspreker met zware magneet. De "frequentie-contouring circuit" zorgt er daarbij voor dat de uitvoer automatisch wordt gecorrigeert, voor een muzikaal nauwkeurige toonbalans en basrespons.

Ook in gebruiksvriendelijkheid blinkt de Model One uit. Met drie stevige knoppen is de radio door iedereen te gebruiken en zijn alle functies snel binnen handbereik. De extra grote analoge draaiknop met 5:1 vertraging zorgt daarbij voor een nauwkeurige afstemming op je favoriete AM-/FM-radiozender. Bovendien is de Model One voorzien van een AUX-ingang waarmee u makkelijk een externe muziekbron aansluit om te genieten van uw muziekcollectie op smartphone, tablet of laptop.

Heeft u vragen? Bestelt u liever telefonisch? Bel gratis 030 232 0 700 met de medewerkers van onze klantenservice. Onze medewerkers staan klaar om uw telefonische bestelling te ontvangen of om vragen te beantwoorden die u vóór of na uw aankoop wilt stellen. We zijn bereikbaar op maandag tot vrijdag van 9.00-18.00 uur.