Albergo+ € 279

Bluetooth streaming / DAB+ ontvangst / FM-ontvangst / AUX-ingang / Alarmklok / Afstandsbediening

Albergo+

De Tivoli Audio Albergo+ is een uiterst complete tafelradio waarmee u zowel FM-stations als digitale radiouitzendingen (DAB+) kunt ontvangen, maar ook draadloos muziek kunt streamen via Bluetooth. Zo is de Albergo+ meer dan klaar voor de toekomst.

Uitbreidingen

Albergo Stereo Speaker - Graphite
€ 69
Toevoegen
Albergo Stereo Speaker - White
€ 69
Toevoegen
Kies een kleur
Kies een behuizing
Totaal
Gratis verzending
Op alle bestellingen boven €99,-
Snelle levering
Voor 13.00 uur besteld, volgende dag in huis
30 dagen gratis uitproberen
Niet goed? Geld terug.
2 jaar garantie
Koop zonder risico.

Over het product

We hebben de Albergo+ zo ontworpen dat hij voor iedereen probleemloos te bedienen is. Van elke knop is duidelijk waar hij voor dient. Bovendien biedt het display u handige aanwijzingen, bijvoorbeeld bij het instellen van de wektijden. Een handleiding krijgt u erbij, maar de kans is groot dat u die niet eens gebruikt. Bluetooth activeren is al even eenvoudig. Na een druk op de knop zoekt de Albergo+ uw met Bluetooth uitgeruste klankbron - van tablet tot smartphone - en wordt een koppeling tot stand gebracht. En in plaats van de knoppen op de radio kunt u natuurlijk ook de meegeleverde afstandsbediening gebruiken.

De Albergo+ heeft dezelfde full-range langeslagluidspreker als de befaamde Model One tafelradio. Een luidspreker die voor een meer dan uitstekende sound zorgt, in een behuizing die veel compacter is dan die van veel andere wekkerradio’s.

Behalve in de slaap- of logeerkamer is de Albergo+ perfect op z’n plaats in hotelkamers. In grafiet, wit, rood, groen of blauw past hij in vrijwel elk interieur, en ook de optionele houten behuizing is er in verschillende uitvoeringen. Met de los verkrijgbare Stereo Speaker is de radio bovendien uit te bouwen tot een compacte stereoset.

Een radio, eindeloos veel mogelijkheden! Maak van uw Albergo+ tafelradio iets compleet eigens met behulp van één van de vele Albergo+ cabinets. Deze speciaal voor de Albergo+ ontworpen houten behuizingen zorgen in een handomdraai voor een compleet nieuwe look.

Digitale radio De Albergo+ is voorzien van het Digitale Radio Keurmerk, beter bekend als "het Digitale Vinkje". Met DAB+ als nieuwe standaard kunt u in bijna heel Nederland al genieten van digitale radio. Meer weten over de voordelen van DAB+? Bezoek onze speciale informatiesite

Gratis Tivoli App Download nu ook de gratis Tivoli Radio App. Hiermee ontdekt u simpel de top 100 internet radiostations en maakt u uw radio nog veelzijdiger!